De 10 mest anvendte æteriske olier du må eje

Home+Essentials+Kit+EU

doTERRAs 10 mest anvendte olier også kaldet “Hjemmeapoteket”.

Fås som Family Essentials med 5 ml olier eller Home Essentials med 15 ml inkl. en Petal diffuser. 
Kommer samlet i start kits  

PEBERMYNTE

Opkvikkende olie som giver glæde. Hjælper os til at flyde med livet i stedet for at holde fast og forsøge at kontrollere. God til hovedpine og spændinger. Nedsætter feber og hedeture. Lindrer køresyge, hikke og kvalme. Vækker sanserne. Opkvikkende ved træthed.

CITRON

Olien for Fokus & Detox. Styrker koncentration og dit mentale plan. Giver klarhed og transformerer forvirring og tunghed. Skaber glæde og energi.
Ideel til detox, fordøjelse og øm hals. Drik 1 dråbe i en karraffel vand henover dagen for at rense din krop, lever og lymfe. Super til rens af grøntsager og rengøring.

MELALEUCA (TEA TREE)

Olien for energetiske grænser. Ideel til medafhængighed og snyltende energier. Vi bliver hurtigt drænede, når vi ikke har naturlige grænser. Tea Tree styrker os i at slippe martyr- og redderenergi. Fjerner modstand og det som dræner os. Naturlig desinfektion.
Ideel til udslet, bumser, myggestik og små sår. Parasitter, svamp, mug og skimmel. 

FRANKINCENSE

Olien for vores individuelle sandhed omkring vores reelle behov. Giver nye perspektiver, højner bevidsthed og vækker spiritualitet. Styrker os i at slippe løgne og lavere vibrationer. Styrker relationen til det maskuline og far. Kendt som 'kongen over alle olier' pga sin høje vibration.
Ideel til hud, celler og nervesystem. Angst og spændinger. Celleregenererende.

LAVENDEL

Beroligende. Styrker vores kommunikation, så vi kan kommunikere vores ægte tanker, følelser og behov. Lindrer spændinger, frygt og giver mod til at sige nej til negative valg.
Ideel til søvn, hud, brandsår, rifter, myggestik, solskader og kløe.

OREGANO

Booster immunsystemet. Skærer negativt fra, også fx fodvorter. Fjerner det, der forhindrer vækst og opløser begrænsninger. Ideel til stædige typer som ikke vil lære nyt. Oregano viser vejen til ydmyghed og given slip, også i jagten på det materielle. Oregano er en varm olie. Derfor kan den med fordel indtages i kapsler eller fortyndes med kokosolie og smøres langs rygsøjlen.

ZENGEST (DigestZen)

Støtter fordøjelsen. Både den reelle fordøjelse men også livet generelt. Ideel til perioder med forandring og vækst. Til overstimulering og overvældelse. Især til særligt sensitive eller inden for autismespektret. Lindrer køresyge og søsyge. Skaber rum til at lukke nyt ind. God når vi føler os overfodrede og underernærede.

AIR (BREATHE)

Støtter i at slippe sorg og smerte. Støtter lunger og vejrtrækning. Fjerner dårlig og stagneret lugt. Lindrer snorken. Åbner op. Støtter evnen til at tage livet ind og slippe det brugte. En meget transformerende og healende blanding, som assisterer os i at slippe dybe indkapslinger.

DEEP BLUE

En blanding som lindrer fysisk smerte. Vi har smerte, fordi vi presser os selv. Hjælper os til at mærke de smertefulde følelser, vi forsøger at holde inde. Smerten slipper når følelserne transformeres. Smerte indeholder altid en historie og vejviser, og Deep Blue fungerer som en kærlig rejseleder. 

ON GUARD

En blanding som giver beskyttelse både i relation til grænseoverskridende mennesker men også bakterier, svamp, parasitter og virus.
Booster immunforsvaret.
Styrker os i at stå stærkt i os selv og sige ja og nej til det for os rigtige. God til alle former for medafhængighed. Vi styrkes i at styre uden om negative valg.  

Hjemmeapoteket er et naturligt alternativ til den kemiske håndkøbsmedicin.
Olierne transformerer de mange fysiske symptomer, fordi de går ind og transformerer følelserne, som ligger bag. Derfor er der tale om transformation af reelle årsager og ikke symptombehandling. Olierne kan også anvendes som hjælpere i personlig udvikling eller til at højne energi og bevidsthed.

De fleste af olierne fra Hjemmeapoteket kan indtages, undtagen DeepBlue og Air. Disse 2 diffuses eller smøres på kroppen, fortyndet i en bæreolie, fx FCO (fraktioneret kokos olie - fås i shoppen).

Du finder DoTERRA Family Essentials & Home Essentials kit til -25% her


Engrospris
for Family Essentials 10 x 5ml: ca. 1.430 kr
& for Home Essentials 10 x 15 ml inkl. Petal diffuser: ca. 2.090 kr (Her får du mest værdi for pengene).

SÅDAN kommer du nemt i gang med at købe doTERRA produkter & kits