Er du Overvældet, Udmattet eller Udbrændt?

Basil

Så er der heldigvis 3 fantastiske olier der kan hjælpe dig, inklusiv nogle helt særlige kosttilskud.

Vigtigst er dog, at få justeret eller stoppet det der dræner dig og har forårsaget, at du føler dig så overvældet, udmattet og/eller udbrændt.

Anden prioritet er, at give din krop og dit nervesystem den hjælp den har brug for, både fysisk og psykisk. Det kan være i form af helt specifikke æteriske olier og kosttilskud fra doTerra, en opbyggende kost, hvile og gåture i naturen. Og hvis du har overskud til det, behandlinger - enten terapi og/ eller kropsbehandlinger.

De æteriske olier har også den egenskab, at de formidler ordløs terapi. Dine organer, især dine binyrer og dit nervesystem, skal have den rette næring for at kunne genoprette sig selv. Du er nød til at fjerne eller mindske det der dræner din energi og tilføje det der oplader, nærer og giver dig mere energi.

DE VIGTIGE KOSTTILSKUD:

LIFELONG VITALITY (LLV)

Jeg vil anbefale dig at tage Lifelong Vitality (LLV) kosttilskud fra doTerra. Jeg vil gå så langt at sige, at det er et must. LLV opbygger og nærer hele vores system, som intet andet kosttilskud på markedet. Det indeholder mange forskellige højfrekvente essentielle olier, og kan derfor ikke sammenlignes med et almindeligt kosttilskud. LLV er derudover, et fermenteret whole food. Det både optages og omsættes derfor let og hurtigt, til forskel for almindelige vitamin piller, som for det meste ender i wc'et.

Din krop genkender og ved simpelthen, hvad den skal gøre med ingredienserne i LLV. Det er yderst vigtigt, især når vi taler stress og en psyke og krop, der er overvældet, udmattet eller udbrændt. Du har ikke lyst til at give din krop ufordøjelige eller syntetiske kosttilskud, den skal bruge yderligere energi på at nedbryde.

LLV består af 3 forskellige produkter: xEO Mega, Microplex VMz og Alpha CRS+.

LLV både opbygger, nære, udrenser og regenererer. Findes også i vegansk form. Læs mere om LLV her

Trap gerne langsomt op til fuld dosis, for at få det fulde udbytte.
doTerra giver pengene tilbage, hvis du ikke oplever den ønskede effekt efter 30 dage.

Du sparer 25% ved at købe de 3 Lifelong vitality produkter via min shop her:

LLV

 xEO Mega, Microplex VMz og Alpha CRS+


MITOMAX

mito2max

Tilføjer energi til vores cellers mitokondrier - kroppens batterier. Vores energiniveau kommer indefra mitokondrierne i vores celler. Når vi er udsat for langvarig stress, bliver kroppens mitokondrier mindre funktionsdygtige. Dette efterlader os med et lavere energiniveau. Mito2Max er doTerras unikke formel, indeholdende Acetyl-L carnitin som hovedingrediens, og er designet til at støtte en sund og aktiv livsstil. Læs mere om MitoMax og dets ingredienser her  


DE VIGTIGSTE ÆTERISKE OLIER TIL STRESS & UDBRÆNDTHED
:

Udover LLV og MitoMax, vil jeg anbefale dig at tage følgende æteriske olier:


BASIL (Basilikum)

Basil

Olien for fornyelse. Afhjælper udmattethed, lav energi og permanent overvældelse. Styrker hjertet, og afslapper hjernen. Genial til nervøsitet, bekymring, fortvivlelse samt både fysisk, mental og sjælelig udmattelse. En olie der virkelig lindrer udbrændthed og støtter binyrerne, så kroppen bliver i stand at slappe rigtigt af og lade op igen. Transformerer negative vaner, så vi lander i håb og positivitet. Vitaliserer cellerne, så vi ikke rækker ud efter ubalancerede “opkvikkere”.

Tag 2 dråber i en kapsel per dag. Juster op eller ned alt efter behov. Veggie Caps (kapsler) kan købes sammen med olien i min shop her. Smør derudover et par dråber henover dine binyre morgen og aften, fortyndet i lidt bæreolie.    


COPAIBA

copaiba

Olien til stress. Skaber ro i nervesystemet. Beroliger ængstelse og nervøsitet. Indvortes booster den immunsystemet og hjertekredsløbet, samt støtter fordøjelsesystemet. Copaiba handler om at løfte sløret for alt det ubevidste og gemte. Olien lyser i mørket og hjælper gammel bagage op og ud.

Den er smertelindrende fordi følelsesmæssig smerte giver fysisk smerte. Copaiba transformerer skyld og skam, der også er gammel smerte. I bunden af al skam ligger uværdighed og manglende selvkærlighed, hvilket er den ultimative smerte. Med Copaiba støttes vi i at heale fortiden.

Tag en dråbe på tungen når du føler behov for ro.


ADAPTIV

Adaptiv

Adaptiv dækker over en ny olieserie til stress. Indtil videre fås Adaptiv touch roller og den rene 15 ml olie i Europa, der hjælper dig med at 'adapte'/ tilpasse dig bedre til stress. Kosttilkuddene er på vej.

Du kan se ADAPTIV serien her    


LÆS min opløftende oplevelse med Copaiba og stress her  

Du finder Basil, Copaiba, Lifelong Vitality og MitoMax i min shop til engrospris her