Detox olien over dem alle - Zendocrine

Zendocrine

doTerras Zendocrine blanding er designet til at rense kroppens mange systemer og organer.

Denne powerfulde æterisk olieblanding indeholder:

Rosemary: Powerfuld antioxidant. Støtter det endokrine system, ved bl.a. diabetes og stress relateret kronisk træthed.

Cilantro: Ideel til at fremme cirkulation og udrensning, og til at få affaldsstoffer ud af organerne, især leveren. Hjælper kroppen med at fjerne tungmetaller fra hjernen og organvæv, såsom hjertet.

Juniper: En powerfuld rensende olie til nyrerne, blæren og huden. Smør på maven inden sengetid for at berolige dine organer og få en bedre nattesøvn.

Tangerine: Genial til at fordøje fedt. Især god for lever og lunger. Hjælper fordøjelsen.

Geranium: Støtter lever, nyrer & urinveje.

Zendocrine står for vitalitet og forandring:

Ideel til perioder med forandring og vækst. Blandingen løfter os ud af selvsaboterende og destruktive mønstre og baner vejen for nye mere nærende måder at være i livet på. Genial støtte til perioder, hvor vi gerne vil ændre vaner. Vi vækkes og vitaliseres. Nye perspektiver lander og flowet genetableres. Zendocrine fås både som olie og kosttilskud. Og som en del af Cleanse & Restore Detox-kittet.

LÆS om min oplevelse med Cleanse & Restore Detox kuren her

❣️ Har du ikke mod på en fuld Cleanse & Restore, kan du få meget ud af at tage Zendocrine og Lemon olien. Det er også en måde at vedligeholde de gode resultater efter en kur med Cleanse & Restore.

Brug:

Drikkes og smøres opblandet med bæreolie henover nyre og lever. 1-2 dråber 2 x per dag i vand.

Zendocrine er en af mine yndlings detoxolier. Oplever virkelig at den udrenser tungmetaller effektivt og blidt. Brug den hvis du skal have udskiftet dine sølvplomber, har været i narkose, fået meget medicin eller er va**ineret. Fås også som softgels, hvis du hellere vil indtage i blød kapsel form.

❣️Endnu ikke kunde? Bliv engroskunde her Klik Join & Save, vælg Wholesale Customer og få 25% rabat på alle køb. Ingen binding eller købspligt.