Få NYE vaner med Daily Habits Kit

Daily-Habits-800px-800w-800h

Start på en Frisk

Har du brug for hjælp til et bedre helbred og nye sunde vaner? Kan jeg varmt anbefale at starte med doTERRAs Daily Habits Kit.

Det indeholder både kosttilskud og 5 gode olier til at optimere din fordøjelse, immun system, hud og energi niveau. 

DAILY HABITS INDHOLDER:

🌱 Lifelong Vitality (LLV). Mit yndlings kosttilskud! SE hvorfor her

🌱 TerraZyme (fordøjelsesenzymer). Fantastisk til at rense tarmen og optimere vores optagelse af næring.

🌱 PB Assist (probiotika). Dobbelt lagerede kapsler, der sørger for at de sunde bakterier kommer derhen hvor de skal i fordøjelsessystemet.

🌱 DeepBlue rub (smertelindrende creme). Hjælper os forløse de smertefulde følelser, vi forsøger at holde inde.

PLUS 5 Essentielle Olier (5 ml)

ON GUARD

En blanding som giver beskyttelse både i relation til grænseoverskridende mennesker men også bakterier, svamp, parasitter og virus.
Booster immunforsvaret. Styrker os i at stå stærkt i os selv og sige ja og nej til det for os rigtige. Ideel til alle former for medafhængighed. 

BALANCE

Olien for jordforbindelse og balance. En groundende blanding med mange trænoter, der hjælper os leve i nuet, være stabile og have god tid.
Ideel til overstimulering, tankemylder, overgearede børn og voksne. Styrker kontakten til underkroppen, vores rodchakra, rødder og Moder Jord. 

FRANKINCENSE

Olien for vores individuelle sandhed. Giver nye perspektiver, højner bevidsthed og vækker spiritualitet. Hjælper os med at slippe løgne og lavere vibrationer. Styrker relationen til far og det maskuline. Kendt som 'kongen over alle olier' pga dens høje vibration.
Ideel til hud, celler og nervesystem. Angst og spændinger. Celleregenererende. Helt sublim must have olie!

LEMON - CITRON

Olien for Fokus & Detox. Styrker koncentration og det mentale plan. Giver klarhed og transformerer forvirring og tunghed. Skaber glæde og energi.
Ideel til detox, fordøjelse og øm hals. Drik 1 dråbe i en karraffel vand henover dagen for at rense din krop, lever og lymfe. Super til rens af grøntsager og rengøring.

LAVENDER - LAVENDEL

Beroligende. Styrker vores kommunikation, så vi kan kommunikere vores ægte tanker, følelser og behov. Lindrer spændinger. Ideel til søvn. Lindrer frygt og giver mod til at sige nej til negative valg.
Ideel til hud, brandsår, rifter, myggestik, solskader og kløe.


Daily-Habits-800px-800w-800h

En skøn startpakke til at starte på en frisk i dit liv!

DAILY HABITS KIT fås via min shop her 

LÆS hvordan du nemt kommer i gang med at købe doTERRA produkter & kits her