OLIEGUIDE A-Z

En A-Z guide over doTERRAs æteriske olier og deres fysiske, emotionelle og spirituelle egenskaber. 

De essentielle olier fås som single oils eller oil blends (blandingsolier) i 5 ml, 15 ml eller 10 ml touch udgave. Touch er en roller flaske, hvor olien er blandet op i flydende kokos olie (FCO). Super anvendelig til at medbringe i tasken og rulle direkte på huden.

Se doTERRAs SINGLE Oils

OIL BLENDS & KITS

A-F

ADAPTIV

En blanding som hjælper os med at gå fra stress til ro på kort tid. Frygt, bekymring og trangen til at kontrollere erstattes af en dyb ro. Vi lander i forståelsen af, hvad vi skal tage ansvar for, og hvad der ikke er vores opgave. Tillid, tryghed og frihed gennemsyrer hurtigt cellerne. Vi bliver i stand til hurtigt at tilpasse os massive forandringer og mærker et indre ‘pyt’. Fra roen begynder vi at få bevidsthed på de følelser, som skaber vores stress.
Fås som olie, roller og i kapsler.
Indeholder: Wild Orange, Lavender, Copaiba, Spearmint, Magnolia, Rosemary, Neroli & Sweetgum

AIR (BREATHE)

Støtter os i at slippe sorg og smerte. Støtter lunger og vejrtrækning. Lungerne opbevarer vores sorg og er samtidig stedet, vi mærker begejstring. Med megen sorg er der ikke plads til begejstring. Støtter evnen til at tage livet ind og slippe det brugte. Fjerner dårlig og stagneret lugt. Lindrer snorken. Åbner op. En meget transformerende og healende blanding som assisterer os i at slippe dybe indkapslinger.
Indeholder: Litsea, Tangerine, Grapefruit, Frankincense, Cardamom

AMAVI

En blanding som balancerer og grounder den maskuline energi. Essentiel for både mænd og kvinder. Bringer styrke i orkanens øje. Vi forstår at være kraftfulde uden at blive dominerende eller egoistiske. Vi bliver i stand til at handle smartere uden at forcere eller knokle. Transformerer alle mønstre hvor mænd eller det maskuline opleves som udfordrende. Fra den balancerede maskuline energi bliver vi i stand til at handle præcis der, hvor der skal handles uden udmattelse og med skudsikre resultater.
Indeholder: Balsam Fir, Black Pepper, Hinoki, Patchouli og Buddha Wood

*ALIGN

En blanding designet til centrering og alignment. Fungerer som en stemmegaffel. Transformerer tunghed og bringer os i kontakt med sjælen. Vi kommer i kontakt med vores negative valg og åbner op til at se nye og andre muligheder og valg. Hjertets hvisken kommer i front, og vi lander i dyb integritet med essensen.
Indeholder: Bergamot, Coriander, Marjoram, Peppermint, Jasmine absolute, Rose

*ANCHOR

En blanding designet til at grounde så vi lander solidt i os selv. Fungerer som et anker. Inspirerer os til at tage det første skridt og giver os mod til handling. En rolig, nærværende og støttende hånd i ryggen til de øjeblikke, hvor vi kan føle os lidt utrygge eller ustabile. Frygt erstattes af klarhed og ro.
Indeholder: Lavender, Cedarwood, Sandalwood, Cinnamon, Frankincense, Black Pepper, Patchouli

*ARISE

En blanding designet til at løfte humøret og hæve bevidstheden. Vækker intuition og indsigt. Vi løftes til nye højder forenet i krop, sind og ånd. Kontakten til vores højeste potentiale forstærkes, og vi mindes om den guddommelighed, vi alle besidder. Byrde og pligt erstattes af glæde og entusiasme, hvilket er vores sande livsformål. Arise indeholder blandt andet Melissa, som oplyser og vækker.
Indeholder: Grapefruit, Lemon, Osmanthus, Melissa, Siberian Fir

* Alle 3 findes samlet i yogakittet.

AROMA TOUCH

Olien for afslapning. Beroliger ængstelse, afslapper spændte muskler, lindrer irriteret væv og oprørte følelser, uden at du bliver søvnig. Massage på flaske. Erstatter stivhed med fleksibilitet i både krop, sind og ånd. Når stivheden forlader vores system, giver vi hjertet plads til at åbne sig igen. Skaber cirkulation og flow i både krop og livet generelt. Vi slapper af, åbner os og flyder i harmoni med universet. Ideel til urolige ben og ømme muskler.
Indeholder: Cypress, Peppermint, Marjoram, Basil, Grapefruit, Lavender

BALANCE

En groundende blanding med mange trænoter. Træer lever i nuet, så den bevidsthed kan vi låne. Træer er stabile og har ikke travlt. Genial til overstimulering, overgearede børn og voksne. Styrker kontakten til underkroppen, vores rødder og Moder Jord. Balancerende modpol til typer, der er meget i hovedet og de højere luftlag. Typer der kommunikerer meget og har en tendens til at tale, mere end de handler, så de ofte lander i luftkasteller og dulmen med visioner. Balance støtter fysisk grounding. Resultaterne lander og visioner udleves fra en indre styrke.
Indeholder: Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy, Blue Chamomile, Osmanthus, Fractionated Coconut Oil.

BEAUTIFUL

En blanding skabt til at løfte humøret. Skaber selvsikkerhed, selvaccept, selvrespekt og selvkærlighed. Åbner hjertet og lindrer hårdhed. Vi hjælpes til indrestyring i stedet for at skele til omverdenens mange krav og vurderinger. Giver fokus på vores individuelle værdi, så vi stråler stærkt indefra og føler os smukke. Bodymist er lækker på kroppen efter bad og også lækker i håret. Ideel til teenagepiger, der kæmper med et lavt selvværd og føler sig “grimme”.
Indeholder: Lime, Osmanthus, Bergamot, Frankincense

CHEER

En opløftende blanding som transformerer tungsind og blå toner. Cheer giver håb. Alt nyt begynder med håb, fordi håb baner vejen for nye muligheder. Vi kan ende i en forventning om permanent lidelse og ren overlevelse, og dermed en ond cirkel hvor den ene ulykke afløser den anden. Overordnet set har vi alle glæde som livsformål, så vi er på en sikker afvej, hvis glæde ikke er en central del af vores hverdag.
Indeholder: Wild Orange, Clove, Star Anise, Lemon Myrtle, Nutmeg, Vanilla, Ginger, Cinnamon, Zdravetz

CITRUS BLISS

Olien for kreativitet. Selvom du måske ikke føler dig kreativ, så er vi alle skabende individer og vi er skabt i en kreativ proces. Citrus Bliss sætter gang i tingene med motivation og drive. Vi får gnisten tilbage, hvis vi har mistet kontakten til magi og skaberkraft. Abundance og spontanitet erstatter mismod, begrænsninger og usikkerhed. Det kræver mod at dele os selv med verden. Her stiller vi os frem til vurdering, bedømmelse og fordømmelse.
Indeholder: Wild Orange, Lemon, Grapefruit, Mandarin, Bergamot, Tangerine, Clementine & Vanilje.

CITRUS BLOOM

Opløftende og beroligende på samme tid. Citrus Bloom er ideel i perioder med stor forandring. Vi støttes i at gå imod nye begyndelser, selvom vores næste fase ikke har udfoldet sig helt endnu. Blandingen transformerer stagnerende energier, som er med til at holde os fast. Vi får blik for de mange nye muligheder, som ligger for næsen af os, og vi forstår at nyde processen. Duften er lækker, smuk og blid.
Indeholder: Wild Orange, Grapefruit, Lavender, Roman Chamomile & Magnolia.

CLARY CALM

En olie som åbner op for sårbarhed og åbenhed. Vi bliver blidere og mere modtagelige. Olien støtter følelsesmæssig nærhed og er derfor med til at skabe varme i relationer, også i relationen til os selv. Det moderlige instinkt vækkes, og vi bliver mere empatiske. Blandingen styrker de reproduktive organer samt vores hormoner. Derfor er den ideel ved PMS, uregelmæssig menstruation, ønsket om at blive gravid og i overgangsalderen. Blandingen lindrer både fysisk og følelsesmæssigt ubehag under menstruation.
Indeholder: Clary Sage, Lavender, Bergamot, Roman Chamomile, Ylang Ylang, Cedarwood Wood, Geranium, Fennel, Carrot Seed, Palmarosa & Vitex essentielle olier.

CONSOLE

En “samlende” blanding der bringer lindring og trøst ved sorg, tab og smerte. Oplagt til begravelser og store slip i livet, men magisk til enhver form for sorg, også udefinerbar sorg. Console giver lindring, ro og stilhed, fordi vi bliver i stand til at mærke smerten og cirkulere den op og ud. Vi bliver samtidig i stand til at “turde” stilheden og tomheden, hvilket er essentielt i healende processer.
Indeholder: Frankincense, Patchouli, Ylang Ylang, Labdanum, Amyris, Sandalwood, Rose, Osmanthus

DEEP BLUE

En blanding som lindrer fysisk smerte. Vi har smerte, fordi vi presser os selv, og vi bliver pressede af smerte. Hjælper os til at mærke de smertefulde følelser, vi forsøger at holde inde. Smerten slipper i takt med, at følelserne transformeres. Smerte indeholder altid en historie og vejviser, og Deep Blue fungerer som en kærlig rejseleder. Perfekt til “nybegyndere” inden for bevidsthed og kropsarbejde.
Indeholder: Wintergreen, Camphor, Peppermint, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Blue Chamomile, Osmanthus

ELEVATION

En blanding designet til at skabe glæde. Fortvivlelse, tunghed og manglende håb erstattes af optimistiske toner, som løfter krop, sind og ånd. Vi bliver i stand til at slippe de lavere vibrationer, og kommer i kontakt med hjertets vej. Herfra bliver det langt nemmere at transformere negative vaner og styre uden om negative valg. Bevidstheden hæves, og resursetanker lander. Vi finder tilbage til den legende del af os fyldt med glæde og (livs)mod.
Indeholder: Lavandin, Tangerine, Lavender, Amyris, Clary Sage, Hawaiian Sandalwood, Ylang Ylang, Ho Wood, Osmanthus, Lemon Myrtle, Melissa

FORGIVE

En blanding der lindrer vrede, bitterhed, fordømmelse og kynisme. Vi bliver i stand til at mærke vores reelle behov og ære vores grænser. Forgive hjælper os til barmhjertighed og rummelighed, også i relationen til os selv. Vi lander i tilgivelse, forståelse, tolerance og empati. Selvom vrede er en grundfølelse, så handler vrede altid om modstand og noget, vi har overhørt. Med Forgive bliver vi i stand til at mærke vreden og justere efter den.
Indeholder: Spruce, Bergamot, Juniper, Myrrh, Arborvitae, Nootka Tree, Thyme, Citronella

G-L


HD CLEAR

En olie som støtter passivt aggressive typer, der holder deres vrede, skyld og selvfordømmelse inde. Når vi holder noget inde, så vil det eksistere ubevidst i vores livsoplevelse. Vi kan mærke ubalancerne, men vi er ikke i kontakt med hvorfor eller hvordan. Vi vil eksplodere eller implodere over ting uden at forstå den reelle årsag, ofte i form af at bebrejde omgivelser og eller begivenheder. Olien får os i kontakt med vores værd via selvaccept og selvkærlighed.

FYSISK er olien skabt til at heale acne og urenheder. Desinficerer og nærer huden uden at udtørre, mens den healer årsagerne bag urenhederne. Indeholder sort kommen, som er ideel til uren hud. Ifølge Louise Hay er bumser små udbrud af indkapslet vrede, og acne handler om selvhad og manglende selvaccept. Teenagere vil næres dybt af denne olie, hvis de har en tendens til at indkapsle deres følelser. HD Clear Serien indeholder desuden en effektiv ansigtsvask, samt en nærende creme.
Indeholder: Black Cumin Seed Oil, Ho Wood, Melaleuca, Litsea, Eucalyptus, Geranium

HOLIDAY PEACE

En blanding der støtter puppetilstanden og en indre summen. Vi lander i forståelsen af vinterens mange gaver. Det er en periode, som giver anledning til introspektion og mærken. Vi kommer i alignment med indre og ydre sæsoner. Vinteren er en periode, hvor vi kan gøre status, nyde årets høst og summe på, hvad vi vil bruge foråret på. Er høsten udeblevet, så får vi mulighed for at justere. Blandingen healer også generationerne før og efter os. Vi bliver i stand til at løse ting, som ikke har kunne løses før os. Vi slipper og genopbygger. Blandingen er powerfuld men på en fredfyldt måde.
Indeholder: Forskellige fyrsorter, Grapefrugt, Frankincense og Vetiver.

HOLIDAY JOY

En rigtig juleblanding der handler om samling. Glæde, fejring og begejstring kommer i højsædet. Tidligere juleminder definerer, hvordan vi modtager denne blanding. Blandingen sætter lys på alt det, der skal transformeres og heales. Vi inspireres til ro, julefred, nærvær og samling. Vi støttes til at sætte nærende grænser, så vi bliver i stand til at ære vores behov i julens mange aktiviteter. Genial til hypersensitivitet, overansvar, pleaserrollen og antennebarnet.
Indeholder: Fyr, Wild Orange, Nellike, Kanel, Muskatnød, Vanilje.

HOPE

En blanding designet til at lyse i mørket. Vi går fra dyb fortvivlelse til håb og begynder langsomt at se lyset for enden af tunnellen. Hope transformerer også alle følelser af at være uelsket, uværdig, forladt, ensom og skamfuld. Traumer og smerte slippes, og vi indser, at vi er meget mere end vores historie. Vi er rent lys. Alle mørke toner er tillærte, og de kan til enhver tid slippes. Hjerter kan heales, sind transformeres, krop og liv genopbygges.
Indeholder: Bergamot, Ylang Ylang, Frankincense, Vanilla.
*Hope sælges til en PV på 0, fordi al overskud går til doTerras fond ‘Healing Hands’

IN TUNE

En blanding som får os i kontakt med nuet. Sindet bliver stille, og vi groundes i et intenst nærvær, hvor vi får kapacitet til at håndtere en instruks ad gangen. Genial til typer som fortaber sig i tankespind og derfor ikke får handlet på det logiske næste skridt. Vi kommer i kontakt med de fysiske aspekter af os. Kroppen og vores omgivelser. Accept af vores ståsted lander, så vi ansvarligt kan skabe derfra. God til udsættelse og stagnation. InTune er ideel at bruge før meditation og fx som underviser, mentor eller coach.
Indeholder: Amyris Bark, Patchouli, Frankincense, Lime, Ylang Ylang, Hawaiian Sandalwood, Roman Chamomile.

ISLAND MINT

Opløftende og opkvikkende blanding, der skaber fokus og klarhed.
Indeholder: Lime, Citron, Pebermynte, Gran.

M-R

MOTIVATE

En blanding der giver opbakning, motivation og inspireret handling. Giver vilje og evne til at gå med de intuitive indskydelser. Støtter evnen til at stå stærkt i forhindringer, begrænsninger og udfordringer. Ideel når vi udsætter og hænger fast i tilløbet, der altid er det værste. Oplagt til tungere opgaver, vi ikke er klar til at slippe. Motivate hjælper os i gang, og derfra genetableres flowet, og tungheden slippes.
Indeholder: Peppermint, Clementine, Coriander, Basil, Yuzu, Melissa, Rosemary, Vanilla

ON GUARD

En blanding som giver beskyttelse både i relation til grænseoverskridende personligheder men også bakterier, svamp, parasitter og virus. Styrker immunforsvaret. Giver os styrken til at stå stærkt i os selv og sige ja og nej til det for os rigtige. Genial til alle former for medafhængighed. Vi styrkes i at styre uden om negative valg og undgår derfor, at kroppen skal håndtere de ødelæggende og drænende konsekvenser af det.
Indeholder: Wild Orange, Nellike, Kanel, Eukalyptus, Rosmarin.

PASSION

En opløftende blanding som lærer os at LEVE livet. Passion får os i kontakt med livets frikvarter, som er hele pointen med at være her. Giver også mod og lyst til at bevæge os uden for komfortzonen, hvor al ny læring og vækst befinder sig. Booster kreativitet, spontanitet og fantasi, mens trangen til pligt og kedelige rutiner dæmpes. Pligt og alvor erstattes af gejst, sjov og dyb begejstring. Nydelsen kommer i centrum.
Indeholder: Cardamom, Cinnamon, Ginger, Clove, Sandalwood, Jasmine Flower, Vanilla, Damiana

PAST TENSE

Bruges primært til at lindre hovedpine, men også den stress og de følelsesmæssige spændinger, som er grund til hovedpinen. Kan også lindre nervøsitet, udbrændthed, overvældelse og frygt, som skaber spændinger og smerte i kroppen. Bidrager til følelser af værdsættelse, taknemmelighed og lettelse. Ved kraftig hovedpine, suppler med nogle dråber af Frankincense og Copaiba direkte i munden.
Indeholder: Wintergreen, Lavender, Peppermint, Frankincense, Cilantro, Marjoram, Roman Chamomile, Basil, Rosemary

PEACE

En blanding som giver dyb, indre og ydre ro, hvilket er en stor mangelvare for de fleste. Mange lever i en permanent tilstand af konstant stress og pres både indefra og udefra. Peace inspirerer os til at slippe al kontrol og de mange invitationer til støj, kamp og drama. Vi lander i stilhed og tomhed og en dyb forståelse af, at verdensfred begynder med os hver især. Peace skaber kontakt, tryghed og dyb, stille ro. Forcering og pres forlader systemet.
Indeholder: Vetiver, Lavender, Ylang Ylang, Frankincense, Clary Sage, Marjoram, Labdanum, Spearmint

PURIFY

En olie som handler om renselse og afgiftning. Vi støttes i at slippe de følelser, der fungerer som gift for os. Revitaliserer energisystemet ved at udrense alle negative påvirkninger. Ideel til typer som føler sig fanget og stagneret af negativitet. Olien fungerer også som en effektiv rumrens. Renser både lugte og energi. For at kunne modtage og vokse så må vi slippe det gamle, der blokerer for vækst og flow. Et par dråber er også ideel til vaskemaskinen og på uldkugler i tørretumbleren.
Indeholder: Lemon, Siberian Fir, Citronella, Lime, Tea Tree, Cilantro

S-Z


SALUBELLE 

Salubelle forener himmel og jord. Krop, sind og ånd. Det højspirituelle og det groundende. Inspirerer høj bevidsthed, positivitet, håb, taknemmelighed, kærlighed, tålmodighed og tillid. Indre ro og spirituel vækkelse. Mild men powerfuld. Vi bliver i stand til at slippe mørke, negativitet og begrænsende overbevisninger. Som et nærende tæppe af beroligende noter. Vi inspireres til nye højder. Ideel til rynker, linjer, strækmærker og ar. Meget mere end en serum.
Indeholder: Frankincense, Sandalwood, Lavendel, Myrrh, Helichrysum (evighedsblomst), Rose.

SERENITY

En blanding der skaber ro. Serenity støtter os i at slippe stress, overansvar, nervøsitet og overvældelse. Når vi ikke kan falde ned, fordi vi er overgearede. Blandingen går ind og lindrer de underliggende årsager til uroen. Et konstant pres, byrder og for tunge løft. Vi kommer i kontakt med os selv, og derfra kan vi mærke og connecte med andre. Vi mærker vores ubalancer og bliver i stand til at justere, så vi kan lade ordentlig op. Vi lander i ro, healing og refleksion. Bedst til aften.
Indeholder: Lavendel, merian, kamille, ylang ylang, sandeltræ, vanilje.

SMART & SASSY/ SLIM & SASSY

En blanding der styrker følelsen af indre skønhed og derfor skaber ydre skønhed.  Tager sukkertrang og afhjælper overspisning. Transformerer de underliggende følelser bag overvægt. Vi forstår, at vi ikke kan knokle og forcere os til et varigt vægttab, og vi begynder at få øjnene op for vores reelle behov. Transformerer selvfordømmelse og styrker selvværdet. Jo mere vi værdsætter vores krop, jo nemmere vil den nå og holde sin idealvægt.
Indeholder: Grapefrugt, citron, pebermynte, ingefær, kanel.

SUNNY CITRUS

Sunny Citrus handler om nydelse og ubekymrede øjeblikke. Olien minder os om barndommens ubekymrethed og stressfrie tilværelse. Alvor erstattes af legende toner, og vi skaber smørhuller fyldt af grin og lykkebobler. Vi smider krykker og lænker, så perfektionisme og stagnation kan slippe sit tag i os. Humor, spontanitet og optimisme viser vejen. Sjælen har brug for nye og begejstrende oplevelser, det lave gærde og en lysende lethed, som skaber glæde og mening.
Indeholder: Grapefruit, Wild Orange, Peppermint.

TERRASHIELD

En blanding som skaber et beskyttende værn. Oprindelig lavet til insekter, men olien kan bruges til meget mere end det. Vi bliver i stand til at bevare roen, også selvom vi er under angreb. Børn, dyr og empater kan være udfordrede af, at de ikke kan skelne mellem deres egne følelser og omverdenens følelser. De smelter sammen med de energier, de er omgivet af. Det er drænende og et udtryk for ubalancerede grænser. Terrashield viser os, hvordan vi kan stå stærkt i os selv uden angreb.
Terrashield fås som olie og som spray. Den kan bruges på hunde fx, så de ikke tiltrækker flåter, tæger og andet. Man kunne også komme den i en roller med fx Citronella og Lemon Eucatyplus som forebyggelse af myggestik.
Indeholder: Fractionated Coconut Oil, Ylang Ylang, Tamanu Seed, Nootka Wood, Cedarwood, Catnip, Lemon Eucalyptus, Litsea, Vanilla, Arborvitae.

WHISPER

En olie som styrker ubalanceret eller blokeret feminin energi både hos mænd og kvinder. Er vi for maskuline, så blødgøres vi og kommer i kontakt med en dyb og nærende blidhed. Blandingen transformerer også hårdhed og modstand over for kvinder generelt. Healer og transformerer relationen til kvinderne før og efter os. Nærværet styrkes både inden i os og uden for os. Det hårde panser nedbrydes langsomt, og vi bliver i stand til at modtage og tillade i en langt højere grad. Seksuelle ubalancer eller traumer transformeres.
Indeholder: Patchouli, Bergamot, Sandalwood, Rose, Vanilla, Jasmine, Cinnamon, Vetiver, Labdanum, Cocoa og Ylang Ylang.

YARROW POM

Blanding af røllike og granatæble. Skaber en følelse af energetisk tryghed, så vi undgår bekymring og frygt. Harmoniserer energisystemet. Styrker og vitaliserer. Adskiller lys fra mørke og transformerer kriser og traumer. Bruges som fugtgivende ansigtsserum. To dråber på tungen morgen og aften skule desuden hæve forbrændingen og sænke inflammation, hvilket er med til at styrke vægttab og stramme huden op.

ZENDOCRINE

Olien står for vitalitet og forandring. Blandingen er designet til at rense organer og kroppens mange systemer. Ideel til perioder med forandring og vækst. Blandingen løfter os ud af selvsaboterende og destruktive mønstre og baner vejen for nye mere nærende måder at være i livet på. Genial støtte til perioder, hvor vi gerne vil ændre vaner. Vi vækkes og vitaliseres. Nye perspektiver lander, og flowet genetableres. Findes både som olie og kosttilskud.
Indeholder: Tangerine, Rosemary, Geranium, Juniper, Cilantro

ZENGEST (DigestZen)

Støtter os i at fordøje. Både den reelle fordøjelse men også livet generelt. Ideel til perioder med forandring og vækst. Genial til overstimulering og overvældelse. Derfor ideel til særligt sensitive eller alle inden for autismespektret. Lindrer køresyge og søsyge. Skaber rum til at lukke nyt ind. Genial når vi føler os overfodrede og underernærede, fordi livet er fyldt med for meget ligegyldigt støj.
Indeholder: Peppermint, Coriander, Ginger, Caraway, Cardamom, Fennel, Anise

Frit inspireret og oversat fra bogen ‘Emotions and Essential Oils. A reference guide for Emotional Healing’ af A. Porter & D. MacDonald.

BØRNEKIT

BRAVE

Børnenes svar på Motivate. Designet til at transformere følelser. Brave giver mod og styrke til at handle på udfordrende opgaver. Selvsikkerhed og tillid til egne evner styrkes, og tendensen til “brok” og udsættelse sænkes. Kan bruges når der skal ryddes op på børneværelset eller andre kedelige pligter.
Indeholder: Wild Orange, Amyris, Osmanthus og Cinnamon.

CALMER

Børnenes svar på Serenity. En blanding designet til at få nervesystemet til at falde helt til ro. Ideel til bekymring, manglende kontrol, overstimulering og overvældelse. Vi kommer i kontakt med det, som er meningsfuldt for os, hvilket også beroliger hjernen og giver dyb stilhed. Verden kan buldre videre, mens vi tager en pause fra det hele og lander i følelsen af: ‘Alt er godt’. Calmer er oplagt at komme under fødderne inden sengetid for at skabe nærende søvn.
Indeholder: Lavender, Cananga, Buddha Wood og Roman Chamomile.

RESCUER

Børnenes svar på Deep Blue. Designet til kroppen primært med fokus på smertelindring, som får børnene oftest handler om vokseværk, mindre slag, ømhed og blå mærker. Transformerer og lindrer ømhed efter en lang dag på legepladsen eller trampolinen.
Indeholder: Copaiba, Lavender, Spearmint og Zanthoxylum.

STEADY

Børnenes svar på Balance. Også skabt med henblik på følelser. Indeholder Amyris, Balsam Fir, Coriander og Magnolia. Helt genial til alle former for angst, bekymring og nervøsitet. Giver ro og balance. Super til hurtig grounding i øjeblikke, hvor man har brug for indre ro. Lindrer stress og overvældelse. God inden shoppeture og storbyer generelt.
Indeholder: Amyris, Balsam Fir, Coriander og Magnolia

STRONGER

Børnenes svar på On Guard. Designet til at beskytte og lindre kroppen. Giver både fysisk og følelsesmæssig styrke. Vi styrkes i mere effektive og nærende grænser, så vi ikke tager ubalancer ind fra dem omkring os. Vi mærker vores sandhed og forstår at ære den. Booster immunsystem og vitaliserer. Kan med fordel rulles langs rygsøjlen i perioder, hvor vi skranter lidt, er matte eller forkølede. Stronger kan også bruges forebyggende i perioder med sæson for influenza og lignende.
Indeholder: Cedarwood, Litsea, Frankincense og Rose.

TAMER

Børnenes version af Zengest. Olien for integration. Vi bliver i stand til at integrere tanker, følelser og oplevelser. Ideel til alle udfordringer med fordøjelsen som i sidste ende handler om, at vi ikke formår at fordøje livet ordentligt og lægger for mange ubearbejdede følelser i kroppen. Vi bliver i stand til at mærke de mange følelser og ikke mindst give slip på dem. Tamer inspirerer desuden til handling, så flowet genetableres.
Indeholder: Spearmint, Japanese Peppermint, Ginger, Parsley Seed og Black Pepper.

THINKER

Børnenes svar på InTune. Designet til hjernen med henblik på fokus og koncentration. Genial til lektier eller øjeblikke, hvor hjernen skal være skarp. Rigtig god om eftermiddagen, hvis man er lidt mentalt udmattet. Mange af os er overstimulerede og lider under alt for mange distraktioner, hvilket gør det udfordrende at fokusere. Blandingen støtter os også i at gå fra en aktivitet til en anden, hvilket børn (og voksne) skal kunne mange gange om dagen. Vi bliver også super til at prioritere.
Indeholder: Vetiver, Peppermint, Clementine og Rosemary. 

YOGAKIT

ALIGN + ANCHOR + ARISE

De 3 olier kan købes samlet i yogakittet eller enkeltvis.

ALIGN

En blanding designet til centrering og alignment. Fungerer som en stemmegaffel. Transformerer tunghed og bringer os i kontakt med sjælen. Vi kommer i kontakt med vores negative valg og åbner op til at se nye og andre muligheder og valg. Hjertets hvisken kommer i front, og vi lander i dyb integritet med essensen.
Indeholder: Bergamot, Coriander, Marjoram, Peppermint, Jasmine absolute, Rose

ANCHOR

En blanding designet til at grounde så vi lander solidt i os selv. Fungerer som et anker. Inspirerer os til at tage det første skridt og giver os mod til handling. En rolig, nærværende og støttende hånd i ryggen til de øjeblikke, hvor vi kan føle os lidt utrygge eller ustabile. Frygt erstattes af klarhed og ro.
Indeholder: Lavender, Cedarwood, Sandalwood, Cinnamon, Frankincense, Black Pepper, Patchouli

ARISE

En blanding designet til at løfte humøret og hæve bevidstheden. Vækker intuition og indsigt. Vi løftes til nye højder forenet i krop, sind og ånd. Kontakten til vores højeste potentiale forstærkes, og vi mindes om den guddommelighed, vi alle besidder. Byrde og pligt erstattes af glæde og entusiasme, hvilket er vores sande livsformål. Arise indeholder blandt andet Melissa, som oplyser og vækker.
Indeholder: Grapefruit, Lemon, Osmanthus, Melissa, Siberian Fir